Våra tjänster

Vi har mångårig erfarenhet som ger dig som kund kvalitet och trygghet.
Vi utför det mesta inom städ och lokalvård.

Övriga tjänster

Golvvård:

Att utföra golvvård är oftast det bästa sättet att få fräscha och snygga golv, samtidigt som du förlänger dess livslängd. Hur väl man än har tagit hand om sina golv så behöver dom ibland ett ordentligt underhåll. Beroende på hur hårt slitet golvet är, vilket material och i vilken miljö golvet befinner sig, så behandlas det på olika sätt.

Vi hjälper Er med både en grundlig golvvård med ny polish eller enbart med en rejäl skurning av golven för att få bort smuts som satt sig på djupet. När vi lägger ny polish så tar vi givetvis bort alla lager av den gamla polishen först för bästa resultat.

Kontakta oss för genomgång av lokaler och vi tillsamans gör en behovs analys.

Fönsterputsning:

Rena fönster för trevligare miljö. Vi gör rent fönster karmen ut/inv Spröjs tar vi av och gör rent.                                                           Vad du kan göra för att underlätta fönsterputsning.

  • Ta bort blommor mm från fönster karmen.
  • Berätta gärna om det finns befintliga skador på fönster eller någon fönster är svår att öppna.

Kontorsstädning:

Vi tar fram individuellt anpassade städningsprogram efter dina behov och utför alla typer av kontorsstädning. Det är viktigt med en ren och snygg arbetsplats! Och trevligare både för personal och kunder. Låt oss på Annelunds städ service se till att det alltid är skinnande rent på ert företag.

Bra kontorstädning ska bara fungera utan att kunden behöver tänka på det. Kontakta oss gärna för en kostnadsförslag på städningen som ska utföras, vi vill gärna besöka ert kontor eller lokal för att vi ska få korrekt uppfattning om vad ni vill ha hjälp med.      

Vi hjälper alla små, mellanstora och stora företag, alla dagar i veckan, dag eller kvällstid, vardag som helg.

Flytthjälp:

Ibland kan det vara bäst att ta till professionell hjälp vid en flytt. Vi kan hjälpa er med allt inom flytthjälp och innehar trafiktillstånd från Transportstyrelsen och Er bohag är försäkrade via Trygg hansa under hela processen.. 

Vi hjälper till att packa ert bohag och skyddar möbler med specialanpassade filtar och bubbelplast för att flytten ska genomföras på ett säkert sätt. När Ni anlitar oss Er förvaltar vi det förtroendet genom att i ALL mån genomföra flytten på ett effektivt och säkert sätt. 

Vi erbjuder professionella och kvalitetssäkrade flyttningar efter kundens krav och önskemål. Vårt företag ökar i hög fart, mest tack vare våra nöja kunder och deras rekommendationer.

Vi värnar både om våra kunder och miljön

Annelunds Städ & Flyttservice Annelunds Städ & Flyttservice Annelunds Städ & Flyttservice