Våra tjänster

Vi har mångårig erfarenhet som ger dig som kund kvalitet och trygghet.
Vi utför det mesta inom städ och lokalvård.

Flytthjälp

Ibland kan det vara bäst att ta till professionell hjälp vid en flytt. Vi kan hjälpa er med allt inom flytthjälp och innehar självklart trafiktillstånd från Transportstyrelsen.

Läs mer här

Flyttstädning

När det är dags för ett nytt hem är det mycket som ska stämma. Om du anlitar Annelunds Städ & Flyttservice får du en professionell firma för att flyttstäda ditt gamla hem. 

Läs mer här

Hemstädning

En enklare vardag. Ibland är det svårt att få tiden att räcka till för allt man ska göra. Vi kan erbjuda hemstädning för enstaka tillfällen eller i abonnemangsform.

Läs mer här

Tips inför flytt

Här kan du läsa enlka råd för att underlätta din flytt samt läsa information om hur du bäst använder RUT-avdraget från Skatteverket och hur det fungerar.

Läs mer här

Storstädning

Även om den regelbundna vardagsstädningen är tillfredsställande finns det detaljer och utrymmen som inte städas regelbundet. Vi är beredda att ta fram en lösning som just passar er.

Läs mer här

Övriga tjänster

Vi erbjuder även andra tjänster som kontorsstädning, golvvård, fönsterputsning och flytthjälp. Ni är varmt välkomna att höra av er till oss om ni har några frågor eller funderingar. 

Läs mer här